طريقه عمل شاورما المشروم


















المقادير


نص كيلو مشروم فريش او ٢ كوب مشروم مجفف والمجفف يجب نقعه نص ساعه في ميه ثم عصره جيدا قبل استعماله
نص كوب خل
ملعقه صغيره مليانه بهارات مشكله
بصله مبشوره
رشه حبهان صغيره
نص ملعقه صغيره فلفل اسود

للتقديم
بصله مكعبات
حبه طماطم مكعبات
نص كوب بقدونس مفروم
سلطه طحينه
خبز تورتيلا او كايزر حسب الرغبه


طريقة التحضير


انقعى المشروم بعد تقطيعه شرائح مثل اللحم انقعيه هو والبصله المبشوره في الخل والبهارات لمده ساعتين

شوحي بصله فى قليل من الزيت ثم اضيفي المشروم وشوحي جيدا حتى يشرب ماؤه ويتحمر اضيفي طماطم مفرومه

وبصله صغيره  مفرومه ناعم وبقدونس مفروم وقلبيهم على النار دقيقه واحده ثم احشى بهم الساندوتشات وعليهم سلطه طحينه

مواضيع دات صلة

تحميل تعليقات

تعليقات