طريقه عمل كفته الجمبري بالارز والخضر















المقادير

٣٠٠ جم جمبري مسلوق
400gms الأرز المسلوق
حبتين فلفل اخضر مفروم
1 كوب من البازلاء المسلوقه
٣ ملاعق نشا
ملعقه صغيره اوريجانو
رشه بهارات
٣ ملاعق صويا صوص
بصل اخضر 8 حبات او ٣ بصلات عاديه مفرومه
1 كوب من الفطر
زيت الزيتون حسب الحاجة
الفلفل الأسود حسب الذوق


طريقه التحصير


يفرم كل نوع من المقادير علي حده علي اليد

ثم يخلطوا مع الارز والبهارات ويخلطوا مره في الخلاط ولكن حذار ان ينعموا مثل العجينه

يكوروا ويغمسوا في الزيت ثم في البقسماط ويتركوا ساعه في الثلاجه

يرشوا بالزيت ويدخلوا الفرن حتي تحمروا افضل من تحميرهم بالزيت

ممكن ابدال الجمبري بالسمك او الكالماري

مواضيع دات صلة

تحميل تعليقات

تعليقات