طريقه عمل فطيره الرنجه















مقادير العجينه


كوب ونص دقيق
100 جم زبده
بيضه
ربع كوب ماء
رشه ملح

مقادير الحشو

نص ملعقه اوريجانو ونص ملعقه بابريكا
فلفل اسود
كوب لبن خالى الدسم
ملعقه دقيق
بيضه
حبه طماطم مكعبات
بصله مكعبات
حبه فلفل رومى مكعبات
مشروم شرائح
قطعه فيليه رنجه مقطعه مكعبات
موتزاريلا


الطريقه التحضير

تعجن العجينه جيدا وتفرد فى صينيه ونعلى الجوانب قليلا وياريت تكون صينيه للباي

توضع الخضروات على الوجه وعليها الرنجه

نضرب البضه مع اللبن والدقيق والاوريجانو والبابريكا والفلفل الاسود وتصب على الخضار ثم تدخل الفرن حوالى 35 دقيقه



مواضيع دات صلة

تحميل تعليقات

تعليقات