مقادير العجينه
كوب ونص دقيق
100 جم زبده
بيضه
ربع كوب ماء
رشه ملح
مقادير الحشو
نص ملعقه اوريجانو ونص ملعقه بابريكا
فلفل اسود
كوب لبن خالى الدسم
ملعقه دقيق
بيضه
حبه طماطم مكعبات
بصله مكعبات
حبه فلفل رومى مكعبات
مشروم شرائح
قطعه فيليه رنجه مقطعه مكعبات
موتزاريلا
الطريقه التحضير
تعجن العجينه جيدا وتفرد فى صينيه ونعلى الجوانب قليلا وياريت تكون صينيه للباي
توضع الخضروات على الوجه وعليها الرنجه
نضرب البضه مع اللبن والدقيق والاوريجانو والبابريكا والفلفل الاسود وتصب على الخضار ثم تدخل الفرن حوالى 35 دقيقه
كوب ونص دقيق
100 جم زبده
بيضه
ربع كوب ماء
رشه ملح
مقادير الحشو
نص ملعقه اوريجانو ونص ملعقه بابريكا
فلفل اسود
كوب لبن خالى الدسم
ملعقه دقيق
بيضه
حبه طماطم مكعبات
بصله مكعبات
حبه فلفل رومى مكعبات
مشروم شرائح
قطعه فيليه رنجه مقطعه مكعبات
موتزاريلا
الطريقه التحضير
تعجن العجينه جيدا وتفرد فى صينيه ونعلى الجوانب قليلا وياريت تكون صينيه للباي
توضع الخضروات على الوجه وعليها الرنجه
نضرب البضه مع اللبن والدقيق والاوريجانو والبابريكا والفلفل الاسود وتصب على الخضار ثم تدخل الفرن حوالى 35 دقيقه
تعليقات