طريقه عمل بيض اسباني














المقادير

3 بيضات
كوب مكعبات بطاطس مسلوقة
بصلة صغيرة مفرومة فرماً ناعماً
ملعقة صغيرة فلفل حار مفروم
زيت زيتون
ملح وفلفل أسود ( حسب الرغبة )

طريقة التحضير


- يشوح البصل والفلفل بملعقة كبيرة من زيت الزيتون لمدة دقيقتين
-
يضاف البطاطس ويتبل بالملح والفلفل الاسود

- يخفق البيض مع الملح والفلفل ويقلى بتيفال بعد دهنه بالزيت حتى ينضج البيض ويضاف بوسطه البطاطس المعد مسبقاً

- يوضع البيض بطبق مسطح ويجمل بالبقدونس المفروم وبالعافية

مواضيع دات صلة

تحميل تعليقات

تعليقات