طريقه عمل العجه بالخضار و اللحم المدخن














المقادير

6 بيضات
حبتين كوسه مبشورين
بصله مبشوره
حبه فلفل رومى حمراء مكعبات
120 جم لحم مدخن مقطع اصابع
فصين ثوم
نص كوب اوراق سبانخ
2 ملعقه دقيق
2 ملعقه لبن
3 ملاعق شيدر مبشوره
ربع ملعقه اوريجانو
ملح وفلفل


طريقه التحضير

نشوح البصل والثوم فى زيت ازيتون فى صينيه فرن

نضيف السبانخ والكوسه والفلفل الاحمر ونقلبهم دقيقه

نضرب البيض مع اللبن والدقيق والجبنه الشيدر والملح والفلفل والاوريجانو ونصبهم فوق الخضار ثم ندخلهم الفرن 8 دقائق

نطلعها من الفرن ونرص اصابع اللحم فوقها وندخلها الفرن تانى حتى النضج

مواضيع دات صلة

تحميل تعليقات

تعليقات