المقادير
8 بيضات
ربع كيلو جبنه ريكوتا
125 جم كريم تشيز
نص ملعقه صغيره فلفل اسود
رشه جوزه الطيب
2حبه بطاطس شرائح
حبه جزر شرائح
3 حبات فلفل رومى مشويه فى الفرن ومزاله القشر
كوب شرائح قرع عسل سميكه
150 جم ورق سبانخ
الطريقه التحضير
اضربى فى العجان البيض والجبنه الريكوتا والكريم تشيز والملح والفلفل وجوزه الطيب
رشى الخضروات بزيت الزيتون والملح والفلفل وضعيها فى فرن حامى حتى تطرى وتنشوى
شوحى السبانخ فى ملعقه زيت زيتون حتى تشرب ميتها
فى قالب الكيك المدهون ضعى طبقات الخضار المشويه والسبانخ ثم صبى عليها خليط البيض واتركيها تهدا 10 دقائق دخليها الفرن 45 دقيقه ثم اتركيها تهدا قبل ان تقطعيها
125 جم كريم تشيز
نص ملعقه صغيره فلفل اسود
رشه جوزه الطيب
2حبه بطاطس شرائح
حبه جزر شرائح
3 حبات فلفل رومى مشويه فى الفرن ومزاله القشر
كوب شرائح قرع عسل سميكه
150 جم ورق سبانخ
الطريقه التحضير
اضربى فى العجان البيض والجبنه الريكوتا والكريم تشيز والملح والفلفل وجوزه الطيب
رشى الخضروات بزيت الزيتون والملح والفلفل وضعيها فى فرن حامى حتى تطرى وتنشوى
شوحى السبانخ فى ملعقه زيت زيتون حتى تشرب ميتها
فى قالب الكيك المدهون ضعى طبقات الخضار المشويه والسبانخ ثم صبى عليها خليط البيض واتركيها تهدا 10 دقائق دخليها الفرن 45 دقيقه ثم اتركيها تهدا قبل ان تقطعيها
تعليقات