المقادير
بصله مفرومه
300 جم ارز
3 فلفل رومى مقطع
3 حبات طماطم مفرومه
2 1/2 كوب شوربه منزوعه الوجه
حزمه صغيره مفرومه بقدونس
ريع كوب جبنه رومى مبشوره
نص ملعقه بهارات
ملح وفلفل
الطريقه التحضير
1-نشوح البصل والفلفل فى ملعقتين زيت زيتون ثم نضيف الارز ونقلبه لمده دقيقتين
2-نضيف الطماطم وكوبين من الشوربه والبهارات والملح والفلفل ونتركهم يغلوا
3- نغطيه بالفويل وندخله الفرن نص ساعه ثم نخرجه ونضيف البقدونس والجبنه وبقيه الشوربه
تعليقات