المقادير
رز بسمتي كوب - شعرية ربع كوب - دره - بصله كبيره شرايح - بازلاء فلفل رومي مكعبات , لوز مقشر و محمض
فلفل احمر شرايح سميكه
, قطع دجاج , ملح و بهارات البرياني , كوبين شوربه + كيس الشوي ورق لورا و حبهان
الطريقة التحضير
نقلي الشعرية و نضيف الرز البسمتي و نضيف الشوربه المغليه ونضيف ملح و شوية بهارات
وبعد مايبدي بالغليان نخفف النار حتي النضج
نشوح,, البصل و الذره والفلفل الاحمر و الفلفل والثوم والبازلاء و اللوز
و نعد خلطة الدجاج وهي عبارة عن شوية ملح و فلفل اسود و ورق لورا وحبهان نتبل الدجاج و نصعهم في كيس الفرن وندخلهم الفرن حتي النضج
بعد استواء الرز نخلط الخضر معه و نتركهم حتى تنخلط النكهات مع بعضها
و نقدمها و الدجاج فوق على الارز
ممكن نضع الارز وخلطه الخضر مع الدجاج في كيس الفرن من الاول
تعليقات