طريقه عمل نيويورك تشيز كيك

المقادير



باكو بسكوت بسكوت قمح كامل
ملعقه زبده
٣ بيضات
نص كيلو سور كريم
عصير ليمونه
بشر ليمونه
١٤٠ جم جبنه كريم تشيز
٣/٤ كوب سكر
٢ كيس فانيليا
رشه قرفه

طريقه التحضير

نطحن البسكوت مع ملعقه الزبده و القرفه

يفرد البسكوت في القالب ويضغط عليه جيدا

نضرب في الخلاط الجبنه و البيض والفانيليا والسور كريم وبشر وعصير الليمون والسكر ثم يصبوا فوق البسكوت ويدخلوا الفرن علي حمام مائي لمده ساعه

نطلعها من الفرن وتترك ساعه تبرد ثم تدخل الثلاجه وعليها احد الصوصات اللي في ملف الصوصات الحلوه

مواضيع دات صلة

تحميل تعليقات

تعليقات