طريقه عمل ارز الريزو
















المقادير

- 4 ملاعق بصل
- 2 كوب ارز مصري
- 2 كوب ماء
- 3 معلقه كبيرة سمنه ولتقليل السعرات اجعليها زيت
- 4 معلقه كبيرة كاتشاب
- 1 معلقه صغيره بهارات مشكله من خلطه بهارات كنتاكي
_ 2 ملعقه باربيكيو صوص
_ 1 ملعقه خل تفاح
- 2 معلقه صغيره ملح
- نص معلقه فلفل اسود
- كوب قطع دجاج صغيره بانيه
- مكعب مرقة دجاج بيتي


الطريقه التحضير :-

تسيح السمنه ويشوح البصل لمده دقيقه ويضاف اليها الماء ثم جميع المقادير ماعدا الارز والدجاج
اول مايغلى الماء يضاف الارز للماء

لما يشرب الرز ميته وطى النار وضيفى قطع الدجاج المسلوقه وقلبى جيدا

ممكن طبعا تضعي علي وجهه قطع دجاج بانيه وبعض صوص الباربيكيو من ملف الصوصات ليصبح ارز الريزو

مواضيع دات صلة

تحميل تعليقات

تعليقات