طريقه عمل قوارب الباذنجان بالارز الحار















المقادير

2 حبه باذنجان رومى
3/4 كوب ارز بسمتى مسلوق
ملعقه زيت زيتون
قصين ثوم
بصله مبشوره
فلفله حمراء مفرومه
2 ملعقه صغيره كزبره ناشفه
ملعقه صغيره زنجبيل اخضر مفروم
1/4 ملعقه كركم
رشه شطه
ملعقه بشر ليمون
3 ملاعق بقدونس مفروم
كوب زبادى 130 جم
2 ملقه كبيره نعناع اخضر مفروم
2 ملعقه عصير ليمون


الطريقه التحضير

نقطع الباذنجان بالطول ونقوره بالسكينه ويتبل من الداخل بالملح والفلفل

نشوح البصل والفلفل حتى يطروا فنضيف الثوم وكل ابهارات ونقلبهم 5 دقائق على النار

-نضيف لب الباذنجان ونقلب حتى يبدا فى الاحمرار

- نرفعهم من النار ونقلبهم مع الارز والبقدونس والليمون وبشره والزبادى والنعناع

- نحشى بهم الباذنجان وندخله الفرن نص ساعه

مواضيع دات صلة

تحميل تعليقات

تعليقات