طريقه عمل كؤوس الارز بالخضار
















المقادير

كوب ارز بسمتى ذهبى
بصله كبيره مبشوره
5 فصوص ثوم
3 ملاعق بقدونس مفروم
حبه كوسه مقطعه صغير
كوب مشروم
كوب بازلاء مسلوقه
نص ملعقه كركم
نص ملعقه بهارات مشكله
نص ملعقه سكر بنى

الطريقه التحضير

نشوح البصل والتوم حتى يصفروا ثم نضيف كل الخضروات ما عدا البقدونس ونشوحهم مع بعض

نضيف كوب ونص ماء مغلى والبهارات والبقدونس ونسقط الارز ونتركه يتشرب على نار هاديه

نملاء به اكواب صغيره ونقلبه على الطبق

يقدم مع طبق لحوم وسلطه زبادى


مواضيع دات صلة

تحميل تعليقات

تعليقات