طريقه عمل الموز الكندوز بالصوص البني













المقادير

كيلو ونص موز كندوز
٣ بصلات مفرومين
٥ فصوص ثوم
ملعقه صغيره مليانه بهارات مشكله
نص ملعقه صغيره حبهان مطحون
نص ملعقه صغيره فلفل اسود
ملعقه كبيره دقيق
ملعقه صغيره مليانه بودره ديمي جلاس
ملعقه كبيره سكر


طريقه التحضير

نحمر الموز جيدا في سمنه حتي تحمر جيدا ثم نرفعها من الطاسه

نحمر مكانها البصل والثوم حتي يحمروا ثم نضيف البهارات ونقلبهم لدقيقه ونضيف الدقيق والموز ونغطيهم بالميه وعندما يغلوا يدخلوا الفرن مع تغطيتهم حتي النضج

مواضيع دات صلة

تحميل تعليقات

تعليقات