اهلا بيكى فى مطبخ ام على, هنا هتتعلمى وصفات جديدة و طرق سهلة للطبخ. و هنستنى نعرف رايك علطول.

Tuesday, January 14, 2014

طريقه عمل طاجن الكوارع فى الفرن













المقادير

. كارع كبير بقري او كندوز مقطع تقريبا 2 كيلو
. ملح وفلفل وبهارات ورق لورى وحبهان ومستكه وعود قرفه
  بوكيه جارنيه و2مكعب مرقه دجاج
  فص ثوم وزعتر وروز مارى
  بصله وطماطم مكعبات
  كوب عصيرطماطم

طريقه التحضير

1. يسلق الكارع فى ماء مغلى ويضاف له ملح وفلفل وبهارات ورق لورى وحبهان ومستكه وعود قرفه و بوكيه جارنيه و2مكعب مرقه دجاج ويترك حتى ينضج

2-ولعمل الصلصه فى وعاء نضع 2معلقه زيت ثم البصل والثوم والطماطم وعصير الطماطم  وتترك لتتسبك

3-تصفى الكوارع وتوضع مع الصلصه فى طاجن ع النار لدقائق ويضاف لها الزعتر والروز مارى ثم تدخل الفرن حتى تتحمر الكوارع وتقدم.

هل اعجبك طريقه عمل طاجن الكوارع فى الفرن ؟

ايه رايك؟ (0)

جميع الحقوق محفوظة لــ مطبخ ام على