طريقه عمل سجق شرقى













المقادير

كيلو سجق بلدى
بصلتين متوسطين
2 فص ثوم
حبتين فلفل حار
حبتين فلفل رومى
حبتين طماطم
معلقة صلصة

طريقه التحضير


يشوح السجق فى طاسة تيفال بدون مادة دهنيه حتى يلون ثم نتخلص من الدهون الزائدة ويقطع عليها البصل حتي يذبل ثم تضيفي الثوم المقطع صغير ثم يضاف عليهم الفلفل الحار

عند قرب السوى توضع الطماطم المقطعه والفلفل الرومى و الصلصة و تقلب جيدا و تخفض النار و بعد ذلك تتبل بالملح و الفلفل و تقدم ساخنة بجانب البطاطس البيوريه

مواضيع دات صلة

تحميل تعليقات

تعليقات