المقادير
نص كيلو بطاطس
نص كيلو حليب
2 صفار بيضة
معلقة كبيرة زبدة
فص ثوم مهروس
بصلة مبشورة
نص كوب كريمة لبانى
ملح - فلفل - جبنو مبشورة
الطريقة التحضير :
1-اقشر البطاطس واقطعها حلقات رفيعة اتخن من الشيبس حاجة بسيطة
2-فى طبق فرن اضع الزبدة كلها فى الصينية وارصص شرائح البطاطس
3-ارش على الوش الثوم والبصلة والملح والفلفل
4-اصب نص كمية الحليب على البطاطس ثم اضع صفار البيض على باقى كمية الحليب
5-واخلطهم مع بعض ثم اضع عليهم الكريمة اللبانى واخلط تانى كويس
6-ثم اصبهم على الصينية وارش الوجه كله بالجبنة المبشورة
7-ادخل الصينية الفرن على الرف اللى تحت علشان تغلى وتستوى
تعليقات