المقادير:
1\2كيلو كبدة
بقدونس
4 فصوص ثوم مفرومة
ثمرة فلفل أخضر كبيرة
فلفل حامي (اختياري)
عصير 2 ليمونة
جزر مبشور
ملح وفلفل
بهارات
جنزبيل
كسبرة
الطريقة التحضير :
1- اغسلي الكبدة كويس جدا، وبعد كده قطّعيها لمكعبات متوسطة، وحطّيها في صينية فرن، وضيفي معاها باقي المقادير، وتبّليهم مع بعض بالملح والفلفل والبهارات.
2- بعد كده ضيفي عصير الليمون، ودخّلي الصينية في فرن ساخن، وسيبيها لغاية ما تستوي، وبعد كده حطّيها في طبق التقديم.
تعليقات