طريقه عمل ناجتس السمك














المقادير:


¼ كيلو سمك فيليه مكعبات
ملعقة كبيرة عصير ليمون
2 ملعقة كبيرة مسطردة
2 ملعقة كبيرة زبادي
بيضه
ملح -وفلفل -ثوم بودر -بصل بودر
بقسماط مجروش خشن اوشوفان


الطريقة التحضير :


1- سخّني الفرن على درجة حرارة 200 درجة، وابدئي قطّعي السمك الفيليه لقطع متوسطة، وبعد كده تبّليهم بالملح والفلفل وعصير الليمون.

2- في طبق تاني اخلطي اللبن مع البيض والمسطردة والزبادي، وتبّليهم بشوية ملح وفلفل، وحطّي قطع السمك في الخليط ده بحيث إنه يغطّيه بالكامل.

3- شيلي السمك من الخليط وحطّيه في البقسماط، وقلّبيهم كويس فيه علشان البقسماط يغطّي السمك من كل الجوانب، وبعد كده حطّي قطع السمك في صينية ورشي بالاسبريه الزيت ودخّليه الفرن لمدة 10 دقائق لغاية ما يبقى لونه ذهبي، وبعد كده قدّميه ساخن مع الصوص اللي تفضّليه.

مواضيع دات صلة

تحميل تعليقات

تعليقات