طريقه عمل القلقاس باللحم البتلو












المقادير

1\2 كيلو لحم مكعبات ومسلوقه
5او6كوب شوربة لحم
1\2كيلو قلقاس مكعبات
حزمة سلق اخضر
1\حزمة كسبرة خضراء
5فصوص ثوم


طريقة التحضير


يوضع القلقاس فى الشوربه المغليه مع اللحم حتى يكتمل نضج اللحم والقلقاس

يشوح الثوم فى زيت او سمن حتى يصفر يوضع عليه اوراق السلق والكسبرة ويقلب حتى يقل حجمه وتجف الماء فى الطاسه يضرب بالخلاط مع 1\2كوب ماء حتى يكون خليط ناعم ومتجانس يصب فوق القلقاس بالشوربه ويملح ويوضع فلفل اسود

ممكن عمل القلقاس بدون لحم  لاكن شوربه لحم او فراخ او بط

مواضيع دات صلة

تحميل تعليقات

تعليقات