طريقه عمل السمك البورى المغربى















المقادير

سمك بورى

التبيله :

ملح / فلفل / زعتر / برتقال / ثوم / بشر جزر


الصلصه :

كوب بقدونس / كوب شبت / 2 فص ثوم / 2 عصير ليمونه / ربع كوب زيت / ربع كوب خل كمون / كسبرة جافه / نصف ىكوب مسترده/ روزمارى


طريقه التحضير


يتبل البورى بالتتبيله وتضرب كل مكونات الصلصه فى الخلاط يوضع جزء منها على السمكه وتدخل ربع ساعه فى فرن عاليه
والجزء الباقى يوضع بعد خروجها من الفرن وبالهنا

مواضيع دات صلة

تحميل تعليقات

تعليقات