طريقه عمل الانشون
















المقادير


3بيضات
3معلقه دقيق
3فصوص ثوم
3قطع جبنه نستواومثلثات
3حبه حبهان
مرقة ماجى او مكعب
رشة فلفل اسمر
نصف كوب زيت

الطريقه التحضير

يوضع البيض فى الخلاط ونضرب ونضع الزيت ثم الجبنه ثم باقى المقادير

تجبيى كوب من الاستلس وتدعكيه بالزيت وتوضعى فيه المقادير بعد خلطها تكونى محضره حله بها ماء مغلى على النار
 

 وتوضع الكوبايه فيها بس اوعى الميه تدخل جوة الكوبايه او الماء بتكون قليله شوييه او ممكن يوضع فى كيس ثلاجه 

ويفرغ منه الهواء ويغلق جيدا وياف بالورق الفويل ويغلق من الجانبين مثل البونبونى وعلى شكل اسطوانى ويوضع فى الماء المغلى
تغطى الحله وسيبيها ساعه الاربع وتطيب وبالهنا والشفاء

مواضيع دات صلة

تحميل تعليقات

تعليقات