المقادير :
2 بيضة رشة فانيليا
كوب الا ربع سكر
2 م ك سمن
نص كوب لبن
كوب دقيق + 2 م ص بيكنج بودر
ربع كوب كااكاو
نص كوب من رقائق الشيكولاتة
الطريقة التحضير :
1-هتشغلى الفرن و تدهنى صانية الكب كيك
2-فى الخلاط او بمضرب البيض هتضربى البيض مع الفانيليا حتى يتضاعف حجم البيض
3- ثم ضيفى السكر و اضربيهم حتى يبيض الخليط و يتضاعف
4-ثم السمن
5-ثم اللبن و المواد الجافة بالتناوب (الدقيق +البيكنج بودر + الكاكاو بتنخليهم مع بعض)
6- ضعى نص كمية الرقائق و قلبيهم ب ملعقة
7- ضعيهم فى صانية الكب كيك و ضعى باقى الرقائق فوق الوش
8- دخليهم الفرن على حرارة 180 لمدة ساعة الا ربع او نص ساعة حسب فرنك
9- اتركيهم ليبردوا ثم اخرجيهم من القوالب و يقدموا
تعليقات