المقادير
1 عبوة بسكوت دايجستيف
100 جم (اصبع) زبده1
10 قطع جبنه كيري
1 كيس دريم ويب
½ علبة لبن مكثف محلي
¼ كوب لبن
2 كوب جوز هند
½ كوب لوز مكسر
جوز هند و لوز للوجه
شوكولاته رافايللو للوجه
الطريقه التحضير
1- نطحن البسكوت و نضيف عليه الزبده المذابه و نخلطهم جيدا
2- نضع البسكوت فى صينيه تفتح من الجوانب و نضغك جيدا حتى يتماسك البسكوت و نضعها فى الفريزر 10 دقائق لحين الانتهاء من الحشوه
3- نضع الدريم ويب, اللبن و اللبن المكثف المحلي و الجبن الكيري فى وعاء و نخلطهم جيدا حتى يسمك الخليط
4- نضيف الجوز هند و اللوز و نخلطهم بالملعقه
5- نضيف الخليط علي البسكته ثم اللوز و الجوز هند على الوجه و نضعها فى الثلاجه 2 ساعه على الاقل قبل التقديم و بالهنا و الشفا

تعليقات