طريقه عمل قراقيش هندى مشططه














المقادير

كوب دقيق عادى
كوب دقيق ذره
2 ملعقه كبيره سميد
4 ملاعق كبيره زيت
ملعقه صغيره ملح
ملعقه صغيره شطه
ربع ملعقه حبه البركه
ربع  ملعقه شمر



الطريقه التحضير


اخلطى كل المقاجير واعجنيها بنص كوب ماء حتى تتكون عجينه ناعمه

غطيها بفوطه واتركيها ربع ساعه

اعجنيها تانى لمده دقيقه ثم قسميها 4 اقسام

افردى كل قسم بالنشابه على شكل دائره

او افرديهم فى صوانى مدهونه وقطعيها بالسكين شرائح ورشيهم بالزيت ثم اخبزيهم فى فرن متوسط الحراره حتى يحمروا

لاحظي انها لازم تكون رقيقه جدا لتكون مقرمشه


الوصفه الهندى الاصليه بيحمروا العجينه فى زيت غزير

مواضيع دات صلة

تحميل تعليقات

تعليقات