المقادير :-
- نص كيلو لبن عادى او رايب ولو عيزاها لايت اللبن يكون خالى الدسم
- ربع كوب خل
- ملعقة صغيه ملح
- 2 ملعقة زيت زيتون
- فلفل ابيض علشان اللون
- النكهة اللى تعجبك ممكن قرن فلفل اخضر او زتونتين
الطريقة التحضير :-
- هنحط الخل ع اللبن علشان يقطع وهو ع النار ونسيبه دقيقة واحده وننزله ونسيبه يبرد
- نجيب قطعه قماشه قطن او شاش
- ونفردها ع طبق
- ونصب فيه اللبن اللى راب وممكن نستخدم لبن رايب ومنعملش الخطوة دى
- ونربطها ونسبها تصفى 10 دقايق
- لحد ما تخلص ميتها خالص
- وناخد ربع كوب شرش اللى فاضل من اللبن
- وع الخلاط او البروسيسور ونحط الملح والفلفل الابيض وانا حطيت قرن فلفل اخضر ودى المرحلة اللى بنغير فيها الطعم براحتنا
- والزيت ونضربهم لحد ما يتجانسوا
- ونحط الجبنة عليهم
- ولو احتاجوا ملعقتين شرش كمان حطى بس الاول سيبيه يتجانس لحد ما تبقى ناعمة
- وحطتهم ف برطمنات والف هنا
تعليقات