طريقه عمل رول اللحم بالبطاطس والشيدر











 المقادير:
شرائح لحم من وش الفخده
بطاطس مقطعه صوابع
جبن سيدر
البهارات:(ملح فلفل :جنزبيل:زعتر :حبهان )
مسترده وخل بلسمى

طريقه التحضير

1-يتم دق اللحم حتى تفرد تدهن بالمسترده وترش بالملح والفلفل وتوضع بداخلها شرائح بطاطس والجبن وتلف جيدا بالضغط عليها

2- ونمسكها بعصيان وهكذا ثم باقى البطاطس ترص فى الصنيه وتوضع عليها الرول وتوضع عليها البهار والخل ونضع كوب ماء ساخن وتغطى بالفويل وتترك لتسوى ساعه ونصف مع مباشره وجود ماء ام لا وقبل طلوعها نرفع الفويل حتى تحمر

3-ثم ترص فى طبق التقديم البطاطس اولا ثم الرول ونضع على الوجه بعض من الجبن الشيدر والصنوبر المحمص وتدخل الميكروويف حتى تسيح الجبن وتقدم سا خنه

4-وباقى الصوص المتبقى فى الصنيه يوضع فى الصوصيره ويقدم بجانب الاكل

مواضيع دات صلة

تحميل تعليقات

تعليقات